post

Duel dvije Kozare pripao Dubičanima

RK Kozara-ORK Kozara 37:27(15:17)
Od očaja do sjaja!
Dva totalno različita poluvremena. Nakon sto smo se veći dio prvog poluvremena mučili, na momente bili bez ideje, pravili bespotrebne faulove i nakon toga isključivani, u drugom poluvremenu totalno drugačija slika. Iskusniji gosti su fizički posustajali a naša dugačka klupa je dosla do izražaja. Golmani su se razbranili,odbrana podigla na viši nivo a u napadu smo kažnjavali sve greške protivnika. Na kraju ubjedljivih +10, ali daleko od toga da je bilo lako.
Strijelci : Stanić 9, Đenadija,Stijović i Kos 6, Petković 3, Milisavljević i Handanagić 2, Kondič,Mulalić i Mitrović po 1.
Na golu odlični Cvijanović 13, Vuleta 5 i Došenović 2(1).
Čestitke našim momcima. Čestitke i gostima na fer i korektnoj utakmici i želimo im srećan povratak kući.
Na večerašnjoj utakmici smo imali 2 debitanta. Mateja Mitrović i Aleksa Došenović. Večeras su za malo vremena polazali da se radi o svjetloj budućnosti kluba. Mitrović je bio strijelac 1 pogotka,dok je Došenović na debiju upisao 2 odbrane od čega 1 sedmerac!!!
Čestitamo momci!💪💪💪
Na kraju smo ostavili ono najslađe.. Nakon skoro dvogodišnje pauze vratili su se navijači na tribine. To se osjetilo i na terenu, gdje su igraci davali svoj maksimum.
Hvala Vam na podršci!!!
U narednom kolu gostujemo kod RK Mladost.