post

Dječaci 2008 i mlađi osvojili 3. mjesto na 7. memorijalnom turniru “Tomislav Bendra”

Juče smo učestvovali na 7. memorijalnom turniru “Tomislav Bendra” u minirukometu.
Učestvovali smo u konkurenciji 2008 i mlađi i od 15 ekipa osvojili smo 3. mjesto.
Nas Lazar Slijepčević je uvršten u najbolju petorku turnira.
“Nesigurno otvaramo turnir i djelujemo pomalo uspavano, puno tehničkih grešaka i promašenih zicera. Na sreću bila je to grupna faza i grupu prolazimo kao drugoplasirani od 5 ekipa. U 1/4 nailazimo na prvog iz grupe B gdje smo odigrali najbolju utakmicu na turniru. Jako uzbudljiva utakmica koju dobijamo boljim izvodjenjem šesteraca. U polufinalu rano ostajemo bez kapitena (zbog crvenog kartona), ali čak i bez njega igramo dobru utakmicu u kojoj postižemo pogodak za izjednačenje koji nam sudac poništava.
Utakmica za treće mjesto je vrlo rano rješena i “debele” minute dobijaju apsolutno svi igrači koji su i u ranijem toku turnira imali šansu. Iskoristili su je na jako dobar način i održali prednost od 7 golova razlike do kraja utakmice. Posebno raduje sve bolja i bolja igra našeg Ognjena Šekerca, prvi pogodak na turnirima našeg Filipa Stojčića, odlicne partije Alekse Šuvaka i Miloša Ožegovića (koji je za dvije godine mladji od svih), te uobičajeno odlični Aleksa Bićanić, Dimitrije Mitrović, Danilo Tubin, Stefan Maksimović i Lazar Slijepčević koji je uvršten i u najbolju petorku turnira.
Hvala domaćinu na odličnoj organizaciji, na predivnom danu ispunjenom druženjem i igranjem. Hvala svim roditeljima i ljudima u klubu koji su nam omogućili nastup na turniru.” izjavio je nakon završenog turnira trener ekipe Nemanja Dmitrović.
Rezultati:
RK Kozara-RK Libra Tehničar 13:6
RK Kozara-RK Bijeljina 6:9
RK Kozara-RK Rudar2 14:4
RK Kozara-RK Polet2 9:6
1/4 finale
RK Kozara-RK Gospić 10:10 (3:2 pen.)
1/2 finale
RK Kozara-RK Bijeljina 8:9
za 3.mjesto
RK Kozara-RK Drenak Slunj 17:10