post

VRK Varteks pobjednik 1. Međunarodnog veteranskog rukometnog turnira “Prestup”

29.02.2020. godine je u organizaciji veteranske sekcije rukometnog kluba “Kozara”Mlijekoprodukt održan 1. međunarodni rukometni turnir “Prestup”.
Na turniru su učestvovale četiri ekipe: VRK “Nova Gradiška”, VRK “Novska”, VRK “Varteks” Varaždin i ekipa domaćina VRK “Kozara”Mlijekoprodukt. I pored otkazivanja učešća nekih ekipa u zadnji čas, turnir je uspješno održan…
Turnir je bio ligaškog karaktera.

Pobjednik turnira je ekipa VRK” Varteks” iz Varaždina.
Najbolji igrač turnira je Predrag Paurević iz ekipe VRK “Nova Gradiška”
Najbolji golman turnira je Nikola Kovačić iz ekipe VRK “Varteks”
Najbolji strijelac turnira je Zlatko Slišković iz ekipe VRK “Novska”
Hvala našim prijateljima iz Nove Gradiške, Varaždina i Novske što su se odazvali na naš poziv i tako nam pomogli da uspješno organizujrmo 1. međunarodni veteranski rukometni turnir “Prestup”.
Nadamo se da smo bili približno dobro domaćini kao vi, i nadamo se da smo vam uspjeli vratiti gostoprimstvo koje ste vi nama pružili kad smo bili vaši gosti.
Vidimo se i sledeće godine kod nas.
Do nekih novih rukometnih igrarija, sportski pozdrav…

post

Milisavljeviću i Dmitroviću poziv na okupljanje rukometne reprezentacije Srbije

Na adresu našeg kluba stigao je poziv za okupljanje reprezentacije Srbije za dječake uzrasta 2006.+ godište. Potvrda dobrog rada RK “Kozara” Mlijekoprodukt je stigla ovih dana od rukometnog saveza Srbije, na širi spisak okupljanja selekcije Srbije, generacija 2006 godište pozvana su naša dva člana Todor Milisavljević i Đorđe Dmitrović, koji su svojim radom, zalaganjem i znanjem zaslužili da budu uvršteni na spisak, a pored njih dvojice u našem klubu ima još par dječaka za koje očekujemo da u narednom periodu dobiju priliku koju zaslužuju.

Čestitamo našim momcima.

post

Dječaci 2004.+ godište treći u Zaprešiću

Proteklog vikenda su naši dječaci uzrasta 2004.+ godišta učestvovali na Memorijal Ivica Birovčec u Zaprešiću.

Osvojili smo 3. mjesto na turniru.

Naši momci su pružili dobru igru, pretrpjeli smo dva poraza na turniru i to oba puta od ekipe Varaždina,napominjemo da smo jedina ekipa koja je pobjedila osvajača turnira.
Naš Todor Milisavljević je najefikasniji igrač turnira.
Koristimo ovu priliku da se zahvalimo domaćinu na gostopristvu i odličnoj organizaciji turnira. Učestvujemo na turniru već 6 godina, a svaki sledeći je bolji od prethodnog…stvarno SVAKA ČAST!

Rezultati:
RK”Kozara”Mlijekoprodukt-RK”Varaždin” 18:23
RK”Kozara”Mlijekoprodukt-RK”Sesvete” 24:22
RK”Kozara”Mlijekoprodukt-RK”Matalac” 32:23
1/4 finale
RK”Kozara”Mlijekoprodukt-RK”Pallamano” Trst 22:20
1/2 finale
RK”Kozara”Mlijekoprodukt-RK”Varaždin” 21:26
Utakmica za 3. mjesto
RK”Kozara”Mlijekoprodukt-RK”Metalac” 30:22

post

Dječaci 2011 godište treći, dječaci 2010 godište drugi u Valpovu. Selekcija 2008. je ovaj put završila neslavno.

“28. i 29. 09. 2019. naši dječaci su učestvovali na izuzetno kvalitetnom turniru u Valpovu. Učestvovali smo sa tri selekcije (2008+ 2010+ i 2011+)
Selekcija 2010. ostvarila je odlično 2. mjesto od ukupno 16 ekipa. Za najboljeg golmana turnira proglašen je naš Sergej Milinović, a u najbolju petorku turnira uvršten je naš Miloš Ožegović. Uspjeh je još veći kad znamo da smo nastupili bez nekoliko naših najboljih igrača. Čestitam svim momcima na borbenosti, pokazanoj volji i želji te ostvarenom uspjehu. Igrali smo svi k'o jedan!!
RK KOZARA-RK Viro Virovitica 8:3
RK KOZARA-RK Ivan Mikanovci 11:5
RK KOZARA-RK Izvidjač CO 12:7
1/4 finale
RK KOZARA-MRK Sesvete 9:5
1/2 finale
RK KOZARA-HRK Borovo 10:7
finale.
RK KOZARA-RK Bijeljina 7:13
Selekcija 2011. osvojeno 3. mjesto. Najbolji strijelac turnira naš Lazar Grubešić, a u najboljoj petorci turnira naš Miloš Grubešić. Bitno je istaći da smo sve utakmice na ovom turniru igrali sa igračem manje jer smo učešće sa ovom selekcijom tek naknadno uzeli te nismo imali dovoljan broj igrača ovog godišta. Čestitam momcima na izuzetnoj borbenosti, zalaganju i trudu. Najjači ste.

RK KOZARA-RK Valpovka 14:2
RK KOZARA-ŠR Perihil 15:4
RK KOZARA-RK Slatina 12:2
1/2.
RK KOZARA-RK Viro Virovitica 7:10
Za 3. mjesto
RK KOZARA-RK Slatina 10:3

Selekcija 2008. je ovaj put završila neslavno. Zabilježili smo dva remija i četiri poraza. Uz malo sreće mogli smo i proći grupu. Sve je bilo blizu, počevši od dva remija pa do dva poraza od jedan razlike. Ipak, zasluženo nismo prošli dalje. Bolje rezultate ne možemo ni u budućnosti očekivati ukoliko ne promjenimo svoj pristup treningu i igri.” izjavio jenakon turnira trener ekipe Dmitrović Nemanja.

post

Dječaci 2006.+ godište drugi na turniru u Valpovu

7. međunarodni rukometni turnir “Zlatko Ivić-Čiva”

Dječaci 2006. + 2. mjesto 🥈🏆🤾‍♂️
Todor Milisavljević najbolji igrač turnira.
Đorđe Dmitrović najbolji srednji bek turniraa.

“Odigrali smo odličan turnir, protiv odličnih ekipa iz Hrvatske i ostvarili veoma zapažen rezultat, osvojili 2. mjesto! Ponestalo nam je snage u završnoj, finalnoj utakmici, te nismo se mogli jače oduprijeti viceprvaku Hrvatske, odličnoj ekipi Trsat iz Rijeke. Nadamo se da ćemo u nekom našem narednom susretu biti bolji.
Svi naši momci su pokazali izuzetnu borbenost, napredak u igri i zalaganju, što raduje. Pojedine utamice smo mogli odigrati još bolje, ali to ćemo ispravljati za neki naredni put.
Hvala našim rivalima na lijepim utakmicama i fer borbi.
Hvala domaćinima na gostoprimstvu i što su nam bili uvijek pri ruci za sve što treba. Radujemo se što i naredni vikend dolazimo u Slavoniju, što ćemo opet provesti dva lijepa dana kod naših prijatelja (heart).
Hvala Kozari MP….idemo dalje 💪💪” izjavio je nakon turnira trener ekipe Gajić Dragan.
Rezultati :
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Virovitica” 21:18
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Nexe” 21:16
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Maksimir Pastela” 24:15
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Trsat” 20:16
1/4 finale
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Koprivnica” 17:17 (sedmerci 5:4)
1/2 finale
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK ŠR”Karlovac” 20:14
Finale
RK”Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Trsat” 9:24

post

Završen 8.Memorijalni turnir “Major Milan Tepić”

Proteklog vikenda u našem gradu održan je 8. po redu Memorijalni turnir “Major Milan Tepić”.
Tradicija turnira je dugačka 23 godine i seže od 1997.godine kada se turnir odvijao pod nazivom “Septembar 95”, a u poslednjih 8 godina turnir se održava pod nazivom “Major Milan Tepić”
Učešće na turniru su uzele 4 ekipe : RK “Lokomotiva” iz Brčkog, RK “Derventa” iz Dervente, ORK “Kozara” iz Gradiške i ekipa domaćina RK “Kozara”Mlijekoprodukt.
Tokom turnira su odigrana 4 susreta :
1/2 finale
RK” Kozara”Mlijekoprodukt – RK “Derventa” 29:24
RK “Lokomotiva” – ORK “Kozara” 41:21
Utakmica za 3. mjesto
RK “Derventa” – ORK “Kozara” 42:25
Finalna utakmica
RK “Kozara”Mlijekoprodukt – RK”Lokomotiva” 28:39

Pojedinačne nagrade
Najbolji golman: Dejan Mihajlović – RK”Lokomotiva”
Najbolji igrač: Nikola Grujić – RK “Lokomotiva”
Najbolji strijelac : Stanić Goran – RK “Kozara”Mlijekoprodukt

Koristimo ovu priliku da čestitamo ekipi RK” Lokomotiva” iz Brčkog na osvojenom turniru, igračima na osvojenim pojedinačnim nagradama, te ostalim ekipama na fer i korektnoj igri.
Zahvaljujemo se našem generalnom sponzoru kompaniji Mlijekoprodukt.
Za pomoć u organizaciji ovog 8og po redu turnira zahvaljujemo se tvornici obuće BEMA iz Banja Luke i već tradicionalnom sponzoru turnira Opštini Kozarska Dubica.
Hvala svim ekipama na učešću, nadamo se da smo bili dobar domaćin.
Vidimo se i sledeće godine, nadamo se u većem broju.

 

post

Dječaci 2006. + pobjednici Bijeljina cup-a, dječaci 2008. + 5. mjesto

Dječaci 2006. + pobjednici Bijeljina cup-a, dječaci 2008. + 5. mjesto

RK “Kozara”Mlijekoprodukt ovaj vikend je ucestvovala na međunarodnom rukometnom turniru “Bijeljina CUP 2019” u Bijeljini sa dvije generacije djecaka 2006 i 2008 godiste. Dječaci 2006 godišta su odigrali pet utakmica i ostvarili pet pobjeda i zasluženo zuzeli prvo mjesto.
Dmitrović Đorđe je proglašen za najboljeg igrača turnira.
Dječaci 2008 godište su odigrali 6 utakmica, ostvarili tri pobjede, dvije nerešene utakmice i jedan poraz, te zauzeli 5. mjesto.
Pet dječaka uzrasta 2004.+ (Kondić David, Stojčić Marko, Đenadija Darijo, Stojanović Filip i Šarenac Lazar) nastupala je na ovom turniru za reprezentaciju rukometnog kampa reprezentacije Republike Srpske.
Čestitke domaćinima na dobroj organizaciji turnira i rivalima na fer i korektnoj igri.

Fotografije možete pogledati na sledećem linku https://www.facebook.com/rkkozara/?eid=ARBtiOqAg-3WieucBJgkbbkJ6bAum_P0DOKc5oieW5waThXVilwsqrgFLo_MkFM0dUU2sjzPVKTEMJme
Kozara u ❤️!!!!

post

Dječaci 2004.+ treći na međunarodnom turniru “Rukomet u srcu”

Dječaci 2004.+
3. mjesto

“Odigrali smo 6 utakmica na turniru, podbacili smo samo jednu utakmicu, polufinalnu, vjerovatno zbog ranog jutarnjeg termina. Sve ostale utakmice momci su odigrali izuzetno borbeno, vrlo odgovorno, sa malo tehničkih grešaka, sa solidnom odbranom i odličnim golmanima koji su nadopunjavali jedan drugog. Većina momaka je bila odlična od početka do kraja turnira, pojedinima je trebalo dan, dva da se pojave na turniru i da počnu igrati onako kako znaju i umiju, ali najvažnije je da su svi dali puni doprinos.
Greške iz polufinalne utakmice ćemo pokušati da ne ponavljamo, a dobre stvari ćemo pokušati još da nadogradimo. Igrali smo sa najboljim ekipama u BiH, izuzev Borca, te je zato utisak još potpuniji.

Hvala roditeljima i klubu na podršci, hvala Halimu na najvećoj mogućoj pomoći i hvala najvjernijim navijačima 💪💪

Veliko hvala domaćinima u Maglaju, Zavidovićima i Žepču, rade zaista odličan turnir i organizacija je vrhunska.
Najveća moguća zahvalnost svim dobrim ljudima u Maglaju koji su nas dočekali i ugostili na najljepši mogući način, hvala im što pomjeramo granice i ljestvicu uvjek dižemo na viši nivo ❤️🧡💛💚💙💜❤️” izjavio je nakon završenog turnira trener ekipe Gajić Dragan

post

RK “KOZARA” Mlijekoprodukt pobjednik 5. međunarodnog “Aprilskog turnira”

Završen je 5. po redu međunarodni “Aprilski turnir” koji je povodom dana opštine Kozarska Dubica 27.Aprila organizovao RK “Kozara” Mlijekoprodukt.
Generalni pokrovitelj turnira je opština Kozarska Dubica, a medijski sponzor RTV KD.
Koristimo ovu priliku da se zahvalimo generalnom sponzorimu opštini Kozarska Dubica i medijskom sponzoru RTV KD.
Takođe se zahvaljujemo svim ostalim sponzorima koje ćemo navesti u jednom od narednih objava na stranici.

Pobjedik turnira je ekipa domaćina
RK “KOZARA” Mlijekoprodukt
Drugoplasirana je bila ekipa ŠR “Banja Luka”
Trećeplasirana je ekipa RK “Ivančica” iz Ivaneca

Najbolji golman je Dorian Stančić iz ekipe Ivančica
Najbolji strelac je Milan Dedić iz ekipe Izviđača.
Najbolji igrač turnira je Todor Milisavljević iz ekipe RK KOZARA Mlijekoprodukt

Dodjeljene su i nagrade za najboljeg navijača i navijačicu.
Najbolji navijač je gdin Anđelko Šoštar ,navijač ekipe Ivančica,
Najbolja navijačica je gđa Valentina Sever, navijačica Rugvice.

Hvala svim ekipama na odzivu, nadamo se da se vidimo i dpgodine. Hvala publici na podršci tokom oba dana turnira.

post

Otvoren 5. međunarodni “Aprilski turnir”

Danas i sutra se u sportskoj dvorani organizuje 5. međunarodni “Aprilski turnir” RK “Kozara” Mlijekoprodukt.
Turnir se organizuje povodom dana opštine Kozarska Dubica 27.aprila.
Generalni sponzor turnira je Opština Kozarska Dubica, a medijski sponzor RTV KD. Na turniru učestvuje 9 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, BiH i RS. Ekipe učesnice turnira su sledeće : RK Rugvica, RK Dinamo, RK Ivančica, RK Kronos, ŠR Banja Luka, RK Maglaj, RK Izviđač, RK Krivaja i domaćin turnira RK KOZARA Mlijekoprodukt.

Turnir je ispred generalnog pokrovitelja turnira opštine Kozarska Dubica otvorio načelnik Odjeljenja za opštu upravu gosp. Drljić Dušan.
Predsjednik RK “Kozara” Mlijekoprodukt Petraković Marko je pozdravio sve prisutne, zahvalio se na odzivu, te poželio mnogo lijepih sportskih poteza i lijepih uspomena svim učesnicima.
Koristimo ovu priliku da se zahvalimo generalnom sponzoru opštini Kozarska Dubica, medijskom sponzoru RTV KD, i svim ostalim sponzorima.