Danas je Subota, igra Kozara!!!

Danas počinje nova sezona u 1.ligi RSRS. Voljom žrijeba je odučeno da 1.kolo gostujemo kod odlične ekipe RK Derventa. 

Jedna od najiskusnijih ekipa u ligi i sigurno jedna od ekipa koja će se boriti za najviši plasman. 

Nakon odlične prošle sezone, gdje smo izjednačili najbolji klupski rezultat u 1.ligi(2.mjesto i 1/4f Kupa RS),mi današnju utakmicu  dočekujemo u ne baš dobrom raspoloženju. Na poslednjoj pripremnoj utakmici smo ostali bez Mateje Mitrovića, koji je zadobio tešku povrede koljena i koga čeka duži period oporavka. Našem Mati želimo što brži oporavak. 

Osim Mateje, mi ovu sezonu započinjemo bez Đenadije(RK Sloga Doboj), Šarenca(RK Gradačac), Toljevića i Arsenića(studije) i legendarnog kapitena – Stanića(kraj karijere). Klub je pojačao povratnik Škarić(RK Prijedor), i momci iz selekcije 2008.(aktuelni šampioni BiH u svojoj generaciji).

U današnjoj utakmici domaćin je veliki favorit, ali mi odlazimo u Derventu bez bijele zastave. Na poslednja 2 gostovanja u Derventi smo bili blizu pozitivnog rezultata(31:33; 23:25), tako da danas priželjukjemo da odigramo,prije svega,  jednu dobru utakmicu i probamo ostvariti pozitivan rezultat.

Utakmica se igra sa početkom u 19h.

u 1.kolu nas očekuju još 2 vrlo interesantne utakmice. U Gradišci će se odigrati susret između ORK Gradiška – RK Višegrad HeD, dok će aktuelni šampion u Bijeljinu na megdan ekipi RK Bijeljina.

Svi parovi 1.kola 

Subota,16.09.

RK Sloga – ORK Borac

RK Derventa – RK Kozara

ORK Kozara – RK Višegrad – HeD

RK Slavija – RK Kotor Varoš

RK Bijeljina – RK Mladost

Nedelja, 17.09.

ORK BL – RK Drina

ajKozara#1.ligaRSRS#ajMitrovićMateja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *