post

Trener Dmitrović Nemanja i član UO Kluba Stojčić Saša u društvu predsjednice Rukometnog saveza Srbije

“Danas sam imao čast upoznati predsjednicu Rukometnog saveza Srbije, Milenu Delić, rukovodioce sportskog sektora, Zeljko Radojevic Smile i Aleksandar Brkovic (selektor muške pionirske reprezentacije), generalnog sekretara saveza, Svetozara Stankovića te ostale divne ljude koji rade u savezu i koji su nas odlično ugostili. Veliko im hvala na izuzetnom gostoprimstvu.
Ovom sastanku koji se desio sasvim spontano prisustvovao je i naš stari, dobri kolega Kazimir Ilijaš koji je učestvovao na turniru u Beogradu sa svojim R.K. PPD Zagreb i koji je svojim prisustvom, kao i svaki put i kako samo on zna, uveličao ovo druženje.
Hvala svim pomenutim ljudima na prelijepom druženju, na razmjeni iskustava, mišljenja, na poklonima… Bilo je zadovoljstvo slušati vas i upijati svaku vašu riječ. Naravno da su glavna tema bila naša djeca, naši reprezentativci, kako sadašnji tako i oni budući… Nadamo se i nastojaćemo da ih u budućnosti bude još više.
Hvala savezu što je prepoznao naš rad, trud i zalaganje. Kad kažem naš mislim na sve dječake, upravu, trenere… Hvala na divnim rječima koje su upućene našoj Kozari, a nije ih nedostajalo.” – izjavio je za naš sajt trener omladinskih kategorija RK Kozara, Dmitrović Nemanja