post

RK “Kozara” pobjednik 9. Memorijialnog turnira “Major Milan Tepić”

Plasman :
RK “Kozara” – pobjednik turnira
ORK ” Kozara” Gradiška – 2. mjesto
RK “Derventa” – 3. mjesto
Rezultati :
ORK “Kozara” – RK “Derventa” 31:31
RK “Kozara” – RK “Derventa”45:24
RK “Kozara” – ORK “Kozara” 39:26
Prethodnog vikenda smo organizovali 9 po redu Memorijalni turnir “Major MIlan Tepić”.
Na turniru su pored naše ekipe koja je organizator turnira učestvovale ekipe RK “Derventa” iz Dervente i ORK “Kozara” iz Gradiške kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo na odzivu.
Na žalost učešće na turniru su u zadnji čas otkazale ekipe RK “Mladost” iz Banja Luke i ORK “Prijedor iz Prijedora.
Organizatori turnira su RK “Kozara” uz pomoć opštine Kozarska Dubica, i već tradicionalnog sponzora ovog turnira tvornice obuće “Bema” Bema – prodaja na čelu sa njenim direktorom Marinko Umičević – Oficijalna Stranica te medijski pokrovitelj Radio televizija Kozarska Dubica.
Turnir je otvorio predsjednik Uprave kluba Marko Petraković koji se zahvalio učesnicima turnira , pokroviteljima i medijskom sponzoru Centru za informisanje i kulturu na podršci i ove godine.
Sekratar kluba “Kozara” Željko Dragaš kazao je da im turnir mnogo znači jer sa njim počinju Septembarski dani , te da su ponosni što nosi ime po Majoru Milanu Tepiću.
„Ovaj turnir odigrava se pod ovim nazivom posljednjih devet godina, prije toga od 1997.godine se održavao pod imenom „Septembar 95“.Prošle godine nismo bili u mogućnosti da održimo turnir zbog epidemije virusa korona“, podsjetio je Dragaš.
On je kazao da su organizaciju turnira pomogli Opština Kozarska Dubica te tradicionalni sponzor turnira, Tvornica obuće Bema iz Banjaluke.